20 Aralık 2015 Pazar


Merhaba! 

Bunca zaman bu adrese tıklayıp,blogumu ziyaret ettigin icin tesekkürler.Ama artık yenilik gereği bu adresten tasındım.Tariflere http://kbrdzckc.wix.com/kucukceycey adresinden ulasabilirsiniz.

Yeni adresimde 'Ana sayfa'da son yayınlarımı,'Hakkımda' bölümünde kendimi anlattığım bir yazı bulacaksınız. 'Tarifler' bölümünü henüz olusturamasamda git gide büyüyen bir arsiv düsünüyorum.'İletişim' bölümünden ise bana rahatlıkla ulasabilecek,mail gönderebileceksiniz.Sorunu cözdügüm zaman rahatca fikir ve sorularınızı birlikte paylastıgımız size özel bir yorum alanıda olusturacagım.

Keyifli zaman gecirmeniz dileğiyle :)

4 Aralık 2015 Cuma

Süt Reçeli





Süt reçeli ilk yaptıgımda karamelimsi tadı,daha yumusak lezzeti beni benden almıstı.Birde cevizle bir araya gelince kavonozun dibine vurmanız an meselesidir.Köyden gelen sütle recel yapma fikri sürekli aklımdaydı ama yapımı biraz uzun sürdügü icin evde oldugum zamanı bekledim.Süt reçelini yapıncada ilk olarak cheesecake yapımında kullandım.Sizde ister kahvaltıda ekmek üstü,isterseniz karamelin girdigi her yerde kullanabilirsiniz.Fındık,cevizde mükemmel uyum saglayanlar arasında.